voulinet-politics
Hellenic Cypriot Press Agency
 


Live streaming video by Ustream

Ελληνοκυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων *Hellenic Cypriot Press Agency *www.vouli.net *Καταγράφουμε την πολιτική και θρησκευτική ιστορία του Ελληνισμού * Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.
 

Δ. Τζανακόπουλος: Η ελληνική οικονομία σε φάση δυναμικής ανάκαμψης

 

 

Έκκληση σε «ολόκληρη τη διεθνή κοινότητα


Έκκληση σε «ολόκληρη τη διεθνή κοινότητα να επαναφέρει στη μνήμη της τις εγκληματικές συνέπειες της παράνομης τουρκικής εισβολής και το συνεχιζόμενο δράμα της Κύπρου» απευθύνει ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς με δήλωσή του για την 43η επέτειο της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο, την 20η Ιουλίου 1974.

 

H οικονομία μπαίνει σε ανοδική πορεία


Aυτό που προέχει τώρα, είναι να παραχθεί πολιτικό έργο, με κοινωνικό αποτέλεσμα, να ανασάνουν και να αναθαρρήσουν οι πολίτες», τονίζει ο κοιν.εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ξυδάκης σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «F&M Voice», επισημαίνοντας ότι η κυβέρνηση έχει μπροστά της  χρόνο για «να εκδιπλώσει το σχέδιο της».

Να ξαναχτιστεί το κοινωνικό κράτος


Η κυβέρνηση παράλληλα με την υλοποίηση της συμφωνίας με τους δανειστές, τη διαπραγμάτευση και την ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης, τηρεί τις δεσμεύσεις της προς την κοινωνική πλειοψηφία, υλοποιεί το πρόγραμμά της, ικανοποιεί δίκαια κοινωνικά αιτήματα, σημείωναν κυβερνητικές πηγές μετά το Υ. Σ.

 

Eπιδότησης σε αγρότες


Για την έκδοση εγκυκλίου, με την οποία οι αγρότες θα μπορούν από τώρα να καταθέσουν την αίτηση για να κατοχυρώσουν το δικαίωμα επιδότησης τους για εκτάσεις που είναι ενταγμένες στο σύστημα επιδοτήσεων του ΟΣΔΕ, αλλά θα έχουν περιθώριο έως το τέλος Αυγούστου να καταθέσουν τα τοπογραφικά που απαιτούνται

 voulinet_politics_Έτος Ίδρυσης 1980 Hellenic Cypriot Press Agency


Θεατρινισμούς ενός πρωθυπουργού σε απόγνωση, που έχει άγνοια για την αγορά εργασίας
Εύη Χριστοφιλοπούλου.Ο δρόμος για την έξοδο της χώρας από τα μνημόνια και την επιτροπεία, είναι ανοικτός
Πάνος ΡήγαςΑυτή η πολιτική δεν είναι ούτε αριστερή ούτε προοδευτική, αλλά βαθιά καθεστωτική και συντηρητική
Θανάσης Θεοχαρόπουλος


Πραγματικά το πρόβλημα της αέριας ρύπανσης, είναι ένα πρόβλημα έντονο στη σημερινή εποχή .
Χαρά ΚαφαντάρηΈκθετη η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ απέναντι σε συνταξιούχους και εργαζόμενους
Γιάννης ΒρούτσηςΝίκος Νικολόπουλος : «Δεν ήρθαμε στην εξεταστική για να χαϊδέψουμε αυτιά»
Νίκος Νικολόπουλος


Ακούω, βλέπω γράφω, αδέσμευτα…


Του Γιάννη Κανελλάκη

Δυστυχώς, όλοι οι λακέδες και τρωκτικά της εκάστοτε εξουσίας (εκτός ελάχιστων εξαιρέσεων) συνεχίζουν να πλουτίζουν σε βάρος του λαού και κάθε φορολογούμενου. Που είναι η κάθαρση και η Δικαιοσύνη που υποσχεθήκατε

 


Από τη Νεφέλη Μπέτα

Σε αντίθεση, με ό,τι προτρέπουν τα συμβατικά προγράμματα διατροφής, εδώ ‘’σπάμε’’ τους κανόνες, αφού δεν κάνουμε αγώνα ώστε να καταναλώνουμε όσο το δυνατόν λιγότερη ποσότητα υδατανθράκων


H ελπίδα πρέπει να μείνει ζωντανή
 

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης δέχθηκε σήμερα τον Β’ Αντιπρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων κ. Γιώργο Βαρεμένοο οποίος βρίσκεται στην Κύπρο για να συμμετάσχει στις εκδηλώσεις για τις μαύρες επετείους του πραξικοπήματος και της τουρκικής εισβολής

 

 


 
Το Υπουργικό Συμβούλιο έχει εγκρίνει σχέδιο επιπρόσθετης αναπλήρωσης για τα μέλη των ταμείων προνοίας που είχαν υποστεί ζημιές από το κούρεμα του 2013, ανακοίνωσε ο Υπουργός Οικονομικών κ. Χάρης Γεωργιάδης.

 

Σχέδια Χορηγιών


 
 Για το 2017, πρέπει να πω, οι προβλέψεις τόσο της Κυβέρνησης όσο και ξένων οίκων, συγκλίνουν στην εκτίμηση ότι ο ρυθμός ανάπτυξης της κυπριακής οικονομίας, συνεπεία κυρίως των δικών σας πρωτοβουλιών, αναμένεται να κυμανθεί μεταξύ 2,5% και 3%. 

Επιτροπή Ανακουφίσεως Παθόντων


Η Υπηρεσία Μέριμνας και Αποκατάστασης Εκτοπισθέντων ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους ότι η παραλαβή αιτήσεων για επιδότηση ενοικίου από εκτοπισθέντες κατόχους Προσφυγικής Ταυτότητας «χωρίς περιορισμούς» ή από παθόντες κατόχους Βεβαίωσης 
Ιησούς!
+Αρχιμανδρίτης Βαρθολομαίος
Καθηγούμενος Ιεράς Μονής Εσφιγμένου
 

     voulinet_politics_Έτος Ίδρυσης 1980 Hellenic Cypriot Press Agency


Λ. Αυγενάκης στο ΣΚΑΙ: «Η Κυβέρνηση για να κρατηθεί στην εξουσία, απεργάζεται σχέδια, παρακρατικού - καθεστωτικού χαρακτήρα»
O Γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Ρήγας στην εκπομπή του Ν. Στραβελάκη στο ραδιόφωνο του RealFm.
Την σημερινή κατάκτηση τη χρωστάμε στον ελληνικό λαό και τις αιματηρές του θυσίες που όλοι ανεξαιρέτως οφείλουμε να σεβαστούμε.

Δήλωση Λεωνίδα Γρηγοράκου, υπεύθυνου Τομέα Αυτοδιοίκησης της ΚΟ της Δημοκρατικής Συμπαράταξης  .
ΟΓιούνκερ είναι ένας διαχρονικός φίλος των Ελλήνων. Και η προσπάθεια του, το 2015, να παραμείνει η Ελλάδα στην ΕΕ
Εάν χαθεί το κύρος της Δικαιοσύνης ναρκοθετείται η λειτουργία του ελληνικού κράτους.
O Πρόεδρος Αναστασιάδης είπε ότι «43 χρόνια μετά, κάποιοι θρηνούν και κάποιοι άλλοι πανηγυρίζουν.

voulinet_politics_Έτος Ίδρυσης 1980

 


 


POWERED BY SigmaWeb's SiteBuilder