Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης κατέθεσε πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης. * Πρόταση Δυσπιστίας- Μ. Βορίδης: Επιθυμούμε την άμεση πρόοδο της συζήτησης * Το ΚΚΕ θα στηρίξει την πρόταση δυσπιστίας αναδεικνύοντας την ευθύνη της ΝΔ και των προηγούμενων για το έγκλημα των Τεμπών * Κυρ. Βελόπουλος για πρόταση δυσπιστίας: ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ πρωταγωνιστούν για άλλη μια φορά στο «θέατρο του παραλόγου» * Ν. Ρωμανός: Η αντιπολίτευση, ελλείψει πολιτικού αφηγήματος, εργαλειοποιεί τον ανθρώπινο πόνο με στόχο την αποσταθεροποίηση * Ανταλλαγή απόψεων αναφορικά με μέτρα κατά της ακρίβειας θα λάβει χώρα στη σημερινή συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, όπως ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης. * Επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο θα πραγματοποιήσει ο Πρόεδρος της Εσθονίας στις 26 με 28 Μαρτίου, ανέφερε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης. * Οι δηλώσεις του Αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. Μαργαρίτη Σχοινά για τη διαχείριση του μεταναστευτικού από την Κυπριακή Κυβέρνηση, συνιστούν αναγνώριση της πολιτικής μας ως παράδειγμα προς μίμηση.

Μ. Βορίδης

Πρόταση Δυσπιστίας- Μ. Βορίδης: Επιθυμούμε την άμεση πρόοδο της συζήτησης

Ν. Ανδρουλάκης

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης κατέθεσε πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης.

Ν. Ρωμανός

Ν. Ρωμανός: Απαράδεκτη, σεξιστική και άκρως υποτιμητική για τις γυναίκες η δήλωση Κουτσούμπα

Εκλογές 2024

Εκλογές 2024 – Δήμοι και Κοινότητες με εγγεγραμμένους εκλογείς

Κυρ. Βελόπουλος

Η Ελλάδα πεθαίνει δημογραφικά και εμείς ασχολούμαστε με τον γάμο των ομοφυλοφίλων

Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε. * Καταγράφουμε την πολιτική ιστορία του Ελληνισμού

                                                  Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ

Δ. Νατσιός

Ισότητα στον πολιτικό γάμο-Δ. Νατσιός: Μην μολύνετε την ιερή λέξη της οικογένειας

Β.Στίγκας

Ισότητα στο γάμο-Β.Στίγκας: Με το νομοσχέδιο βάζουμε ταφόπλακα στη γνήσια ελληνική οικογένεια

Κ. Λετυμπιώτης

Δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου μετά τη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου

Hellenic Cypriot Press Agency από το 1980 * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος *Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι *Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.