Στόχος η επιστροφή των γλυπτών του Παρθενώνα, λόγω της μοναδικότητάς τους για όλο τον δυτικό πολιτισμό

Υπόθεση Λεμπιδάκη

 

Η επιτυχία είχε τόσες διαστάσεις που νομίζω ότι είναι πρωτόγνωρες στα ελληνικά, ίσως και στα ευρωπαϊκά χρονικά. Ευτυχώς σώθηκε ο άνθρωπος χωρίς κανένα πρόβλημα, δεν χύθηκε αίμα, δεν δόθηκαν λύτρα και συνελήφθησαν οι απαγωγείς. .

Γιάννης Δραγασάκης

Το μάθημα από την Ευρώπη είναι σαφές. Όπου η Σοσιαλδημοκρατία έκοψε τη θλιβερή σύνδεση με τον νεοφιλελευθερισμό και προσέγγισε αριστερές δυνάμεις και αριστερά ακροατήρια, τα αποτελέσματα ήταν θετικά (Μεγάλη Βρετανία, Πορτογαλία, εν μέρει Ισπανία κ.α.)

Κυρ. Μητσοτάκης

Περιοδεία στον νομό Κιλκίς πραγματοποιεί σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Πρώτος σταθμός του προέδρου της ΝΔ ήταν η 71η Αερομεταφερόμενη Ταξιαρχία «Πόντος» στη Νέα Σάντα όπου, όπως είπε, διαπίστωσε τις μεγάλες επιχειρησιακές δυνατότητες.

Αργά ξύπνησαν

Νέο μέτωπο άνοιξε μεταξύ των υποψηφίων για την ημερομηνία εκλογής του νέου αρχηγού της Κεντροαριστεράς, ανάμεσα στο ΠΑΣΟΚ και το ΠΟΤΑΜΙ.«Αργά ξύπνησαν στο Ποτάμι. Οι ημερομηνίες των εκλογών έχουν συμφωνηθεί και ανακοινωθεί

Πάνος Ρήγας

Το νομοσχέδιο αλλαγής φύλου εκπληρώνει το αυτονόητο για τους πολίτες που όλα τα προηγούμενα χρόνια είχαν υποστεί αναχρονιστικές αντιλήψεις και συντηρητισμό», σημείωσε ο Πάνος Ρήγας σε τηλεοπτική του εμφάνιση στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Πέτρος Τατούλης

«Σταθερή πολιτική ελπίδα και προσδοκία της Ευρώπης» χαρακτήρισε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης τη συνεργασία των Ευρωπαϊκών Περιφερειών μεταξύ τους, κατά την υποδοχή του κ. Adam Struzik, Περιφερειάρχη της Περιφέρειας Mazowia της Πολωνίας .

voulinet_politics

Έτος Ίδρυσης 1980 Hellenic Cypriot Press Agency

Κυβερνητικά Ομόλογα

Η αναφερόμενη τροποποίηση (για τη μείωση των επιτοκίων) θα τεθεί σε ισχύ από την έκδοση των ομολόγων της 1ης Σειράς 2018, η οποία θα έχει ημερομηνία έναρξης της ισχύος των ομολόγων την 2α Ιανουαρίου 2018 και για την οποία θα λαμβάνονται αιτήσεις κατά την περίοδο 1-20 Δεκεμβρίου 2017.

Προορισμός Τουρισμού

Για την προώθηση της Κύπρου ως Τουριστικό Προορισμό Υγείας και Ευεξίας, ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού συμμετείχε στο πρόγραμμα της Κυπριακής Αποστολής στη Ρωσία το οποίο διοργανώθηκε με τη συνεργασία του Φορέα Προώθησης Υπηρεσιών Υγείας Κύπρου, του ΥΕΕΒΤ, του ΚΕΒΕ και του “Russian Health Travel Council” RHTC.

θεραπευτική εκδρομή

Από τις 18-27 Σεπτεμβρίου η ΕΚΥΣΥ πραγματοποίησε σε συνεργασία με την εταιρεία “Λούης” την καθιερωμένη της θεραπευτική εκδρομή στη Βουλγαρία. Η εκδρομή ήταν πετυχεμένη όπως και όλες οι προηγούμενες. Επειδή υπάρχει ακόμη ενδιαφέρον για συμμετοχή η ΕΚΥΣΥ προγραμματίζει νέα εκδρομή στις 9 Οκτωβρίου.